به گزارش سراج24،صبح امروز نشست تخصصی فرماندهان نیروی انتظامی سراسر کشور باحضور سردار محمد رضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا و جمعی از فرماندهان انتظامی تهران و دیگر استان ها برگزار شد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا در این نشست به بیان عملکردهای پلیس طی 9ماهه اخیر پرداخت و در رابطه با جرائم گفت: در حوزه جرائم خشن، قاچاق کالا و صیانت از کارکنان جلسات مختلفی داشته ایم.
وی افزود: اهداف نشستها تقویت خودکنترلی و سازمانی، تبیین آخرین وضعیت جرائم، بررسی عملکرد 9ماهه امسال در بحث های جنایی و قاچاق کالا و در واقع برنامه ریزی برای سال آینده بوده است.
سردار مقیمی تصریح کرد: در بحث صیانت از کارکنان 15 استان مورد بررسی قرار گرفت که 19تیم نامحسوس بازرسی به صورت غیر مترقبه با محوریت ارزیابی و حقوق شهروندی فعالیت کردند که در این راستا 21 مرحله آموزشی صورت گرفته است.
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: در این بازررسی ها جرائم کارکنان مورد بررسی قرار گرفت و ابلاغیه های مختلفی در این خصوص ارائه شده است.
سردار مقیمی به افزایش 3.5 درصدی ارائه خدمات پلیس و همچنین کاهش جرائم مهم مانند مبارزه با قاچاق کالا اشاره کرد و گفت: کارگاه های آموزشی در 7 استان برگزار شده است.
وی تصریح کرد: 10درصد کاهش وقوعات در قتل ها را شاهد هستیم و تعامل نیروی انتظامی با مجلس در حوزه ممنوعیت تولید و توزیع سلاح سرد صورت گرفته است.
سردار مقیمی همچنین به انجام تعملاتی با وزارت بهداشت در جلوگیری و کاهش خودزنی های مجرمین اشاره کرد و گفت: یکی از توفیقات در زمینه کشف قتل و جنایات استفاده از کارآگاهان بازنشسته است بطوریکه در بسیاری از استانها حوزه های قضائی خواستار بکارگیری کاراگاهان بازنشسته شدهاند.
رئیس پلیس آگاهی افزود: در واقع سعی کردیم از تجربه کاراگاهان در مقابله با جرائم جنایی استفاده شود.
مقیمی در رابطه با پرونده های سرقت های مسلحانه بیان کرد: در حال حاضر کلیه پرونده های سرقت های مسلحانه روی میز قرار دارد و پیگیری خواهد شد و بصورت مستمر پیگیری خواهد شد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا در رابطه با مبارزه با قاچاق کالا اظهار داشت: در بحث قاچاق کالا تاکنون 27 طرح عملیاتی اجرا شده و 5 کارگاه آموزشی داشتیم که سعی کردیم با استفاده از سایت پلیس آگاهی بحث قاچاق کالا را بصورت الکترونیکی پیگیری کنیم و خودرو هارا تحت نظارت دقیق قرار دهیم و در واقع هر آنچه گمرک اطلاع دارد ما هم داریم.
وی ادامه داد: اکنون تمرکز ما بر محموله های قاچاق کالا و از بین بردن ظواهر آن و مبارزه با انجام آن است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: تاکنون 43 درصد افزایش کشفیات قاچاق کالا را داشته ایم اما آنچه مهم است ایجاد فضای ناامنی برای قاچاقچیان است. همچنین همکاری هایی با نیروهای مسلح صورت گرفته و جلساتی تشکیل شده است اما فعلا در مرحله پیشنهادی قرار داریم.
مقیمی در رابطه با عملکرد دیگر پلیس طی 9 ماهه اخیر گفت: یکی دیگر از عملکردهای پلیس اجرای بند 9 قانون قاچاق کالا و ارز با اتخاذ رویکرد ارتقا سلامت روحی و روانی کارکنان صورت گرفت که 270کارکنان توانستیم جهت تقویت روحیه آن ها امکانات رفاهی را در اختیار آنها قرار دهیم.
وی افزود: 22طرح عملیاتی طی 52 مرحله در بحث سرقت انجام شده که 4670 خریدار اموال مسروقه دستگیر شده و 13هزار انواع سرقت نیز کشف شده است.
رئیس پلیس آگاهی بااشاره به سه ضلع سرقت مبنی بر سارق، مالخر و امنیت محیطی سارق، گفت: یکی از ارکان مهم مبارزه با سرقت، مقابله با خریداران اموال مسروقه است.
این مقام انتظامی در خصوص کاهش میزان سرقت بیان کرد: تاکنون بیش از 4.5 درصد کاهش سرقت داشته ایم. که در زمینه بحث سرقت خودروها و منزل ها با صنوف مربوطه آن ها ارتباط برقرار کردیم.
سردار مقیمی گفت: جمع کل کاهش وقوعات سرقت، سرقت های خرد 5 درصد که در مجموع بیش از 4.5 درصد کاهش وقوعات سرقت را داشته ایم و روند وقوع جرائم طی 9ماهه اخیر روند کاهشی داشته است.
منبع:فارس



